Dezvoltatorul de proiecte logistice si industriale CTP (cel mai mare din Romania si Europa Centrala si de Est), cu actionariat olandez, si-a propus sa finalizeze anul acesta depozite de 70.000 de metri patrati in parcurile sale industriale din Cluj-Napoca, Pitesti si Timisoara.

Proiecte pe plan national

In parcul logistic din Cluj vor fi finalizate in cel de-al doilea trimestru al anului trei depozite, cu o suprafata inchiriabila de 30.000 de metri patrati. in CTPark Timisoara va fi data in folosinta o cladire de aproximativ 9.000 de metri patrati, pe cand in CTPark Pitesti se vor finaliza doua cladiri cu o suprafata inchiriabila totala de 30.000 de metri patrati.

Renumitul dezvoltator si-a marit portofoliu si pe plan international de la 4, 1 milioane de metrii patrati de spatii logistice de clasa A, la 4, 5 milioane.

„CTP va continua sa se dezvolte la fel de rapid si anul acesta, atat pe piata locala, cat si la nivel international. Avem tinte clare, pe care planuim sa le atingem. In Romania ne-am propus sa crestem portofoliul de spatii logistice la peste 1 milion de metri patrati, iar in Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri patrati, in urmatorii patru ani. (…)”, a declarant Remon Vos, CEO CTP si Country Head al CTP Romania.

Proiecte in Capitala

Atunci cand vorbim de portofoliul lor national, zona Capitalei este excesiv in atentia CTP, care a planificat in 2018 o extindere de cel putin 300.000mp. In aceasta zona detine deja trei parcuri logistice a caror suprafata cumulata este estimata ca va atinge 680.000mp. pana la finalul anului 2018.

Daca vorbim exclusiv de Romania trebuie sa stim ca CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A. 700.000mp suprafata inchiriabila, aflate in zece orase din tara, se inscriu in portofoliul CTP: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.Proiecte logistice si industriale