+40 731 826 796
Stefan Cel Mare 152, Sibiu, Romania
office@quadroestate.ro

Despre Noi

Ne propunem ca www.quadroestate.ro sa devina unul din principalii brokeri imobiliari din Sibiu. Acordam atentie sporita fiecarui client, ne straduim ca fiecare client sa faca o investitie profitabila prin achizitiile intermediate de agentia noastra. Succesul nostru depinde de succesul fiecarei tranzactii intermediate iar fiecare client care a investit profitabil prin intermediul agentiei noastre, ne recomanda.

Agentia imobiliara Quadro Estate are o strategie dinamica adaptata la schimbarile pietei imobiliare, suntem dedicati si orientati catre client, oferind consultanta de piata gratuita clientilor nostri in vederea achizitionarii sau vanzarii de imobile sau terenuri.

Garantam ca suntem un partener de incredere, avem personal calificat si cu experienta pe piata imobiliara din Sibiu, consilierii nostri imobiliari sunt atenti la ceea ce doriti, anticipand nevoia fiecarui dintre dumneavoastra.

Ne implicam in aceeasi masura indiferent de marimea proiectului. Credem ca o cunoastere aprofundata a produsului pe care il propunem clientilor, va duce la o tranzactie incheiata cu succes. Ne asiguram ca ceea ce propunem clientilor nostri este exact ceea ce ii intereseaza. Reprezentam interesele clientilor pe o piata cu o dinamica continua.